Організатор: Укрінформ, Науково-дослідницький центр незалежних споживчих експертиз “Тест”.
Учасники: Валентин Безрукий – керівник Центру експертиз ТЕСТ; Ніна Кільдій – керівник відділу тестувань Центру експертиз ТЕСТ.
Довідково. Вершкове масло – продукт корисний, має приємний смак і аромат, але, на жаль, часто фальсифікується рослинними жирами. Від цього страждає і смак, і користь втрачається.
У попередніх тестуваннях вершкового масла, що проводились Центром Експертиз “Тест” частка фальсифікату доходила майже до 40%. Як змінилася якість вершкового масла і чи варто економити на продуктах в наш час? Яким виробникам можна довіряти, а від покупки яких марок краще утриматися? На ці питання можна буде отримати відповіді на прес-конференції, на якій будуть представлені результати дослідження 11 марок вершкового масла.
Центр Експертиз “ТЕСТ” – громадська організація із захисту прав споживачів, що спеціалізується на порівняльних тестуваннях з 2001 року.



A WordPress Commenter
3 Жовтня, 2022Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.